Wednesday, August 1, 2012

Kabak Çorbası Tarifi, Kabak Çorbası Yapımı Hazırlanışı Tarifi









orba Tarifi
Birbirinden lezzetli Çorba tariflerimize Kabak Çorbaşı Tarifi ile devam ediyoruz. Hafif ve bir o kadar sağlıklı Kabak çorbası Tarifimiz sizlerle. Herkeze afiyet olsun

Kabak Çorbası Tarifi
Kabak, havuç, patates ve soğanı, kabuklarını soyduktan sonra, küp küp doğrayın. Daha sonra bunları zeytinyağında 5 dakika kavurun. Kavurduktan sonra üstüne su ilave edin ve tüm sebzeler iyice yumuşayana kadar kaynatın. Daha sonra bu karışımı tenceredeki er şey pürüzsüz bir hal alana kadar blendırdan geçirin. Dilediğiniz kadar tuz ve kimyon (isterseniz başka baharatlar da kullanabilirsiniz) attıktan sonra sıcak şekilde servis edin.


Kabak Çorbası Malzemeleri
4 tane kabak
1 tane havuç
2 tane soğan
1 tane patates
1 litre sıcak su
Zeytinyağı
Tuz, kimyon
1 tane et bulyon

No comments:

Post a Comment